Bun venit pe FIFA-4-ALL!


-Inscrie-te in competitia de FIFA08
-Joaca jocurile pe forum si obtine mai multe posturi pe forum !
-Expuneti creatiile la Design Showcase !
-Participa la concursurile de design si competiitle din afara campionatului ![/color]
Pentru a putea vedea continutul forumului ai nevoie de un cont.Acesta nu necesita confirmare Email.
Pentru a crea un cont dati un click pe butonul "Inregistrare"

  Tutorial Pentru Incepatori

  Distribuiţi
  avatar
  BeBeL
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 33
  Data nasterii : 18/09/1990
  Varsta : 28
  Localizare : Craiova

  Tutorial Pentru Incepatori

  Mesaj Scris de BeBeL la data de Lun Noi 26, 2012 11:05 am

  Pentru a cumpara /lock(key), telefon, phonebook trebuie sa intrii intr-un 24/7, scrii /buy si iti alegi obiectul dorit.

  Sistemul /lock al masinii
  Pentru a inchide/deschide usa masinii scrii /lock. Trebuie sa ai cheia masinii (de la casa ta sau casa inchiriata) sau cheie cumparata de la 24/7.

  Whisper (mesaj privat)
  Pentru a trimite un mesaj privat trebuie sa ai minim level 2 iar comanda este /w id (cifrele din stanga numelui) sau numele.

  Suna-ti prietenul
  Pentru a suna un jucator iti trebuie numarul lui si un telefon. Mai jos este tutorial pentru aflarea numarului de telefon.

  SMS
  Pentru un sms iti trebuie un telefon cumparat de la 24/7 si poti trimite de la level 1. Comanda este /sms numarul de telefon. Daca nu stii numarul de telefon il poti afla prin cumpararea unei phonebook de la 24/7 iar comanda este /number si numele jucatorului.

  Anunt platit
  Pentru a trimite un anunt platit ai nevoie de level 3 iar comanda este /ad. S poti contacta un News Reporter pentru anunt gratuit in primele 20 de minute ale orei.

  Contact admins
  Pentru a contacta un helper/admin poti folosi comanda /n (newbie chat) sau comanda /report pentru mesaj privat adminilor.

  Comanda /stats
  Pentru a afla wantedul, drogurile, levelul, materialele, banii si toate celelalte informatii privint contul tau poti folosi comanda /stats.

  Help
  Pentru aflarea comenzilor serverului poti folosi comenzile /help si /help2

  /admins
  Pentru afisarea adminilor ai comanda /admins | Pentru afisarea liderilor online /leaderson

  Respect points
  Respect points (rp) sunt punctele primite la fiecare ora fixa. Cu aceste RPs poti cumpara level doar atunci cand le strangi pe toate necesare. Primul level necesita doar 8 RPs dar cu timpul ele cresc, la fel si banii necesari pentru cumpararea levelului.

  Jobul secundar.
  La inceput nu poti intra intr-o factiune datorita levelului mic. Poti cere un job secundar helperilor, cu el faci bani si iti poti cumpara level pentru a intra intr-o factiune.

  Chirie
  Pentru a cumpara chirie la casa unui jucator poti folosi comanda /rentroom(trebuie sa fiti la I-ul de la casa) iar pentru a pleca de la casa acestuia scrieti comanda /unrent room.

  Inchirierea masinilor
  Pentru a inchiria o masina trebuie sa fiti intr-una dintre masinile luate de la businessurile marcate Aici si sa scrieti /rentcar. Daca v-ati razgandit sa nu o mai luati dupa ce v-ati urcat in masina tastati /exit pentru a iesi din masina.

  Daca ati ramas blocati in masina dupa ce vi s-a terminat benzina tastati /exit

  Pescuitul
  Bani mai poti face si pescuind. Pentru a pescui trebuie sa fii pe plaja din Los Santos la parcul de distractii in fata unei undite si sa scrii /fish. Pentru a pescui legal va trebuie o licenta, daca nu aveti licenta veti primi wanted.

  Daca ai ramas cu masina intr-un loc pustiu poti folosi comanda /service taxi.

  Daca vrei sa zbori cu avionul iti poti cumpara o licenta de la un instructor. Pentru a vedea instructorii online poti tasta /licensers. Tot de la instrcutori poti cumpara si celelalte licente: de arma, de barca, de pescuit si de condus daca ti-a fost suspendata.

  Tutorial bani
  Pentru a strange bani poti face misiuni. Misiunea o poti lua de la disketta de langa banca Los Santos, trebuie doar sa te duci la checkpointurile de pe radar/harta marcate cu rosu.
  Poti participa la eventuri organizate de playeri/admini.
  Poti castiga dintr-un job secundar, cele mai bune platite sunt trucker, arms dealer, drugs dealer, car jacker.
  La level 3 poti intra in factiunea News Reporter, dupa ce ai intrat vei putea da anunturi gratuite, aceste anunturi gratuite iti cresc reputatia(skillul) si vei putea lua interviuri jucatorilor. Din asta poti scoate bani frumosi.
  Pentru a strange banii castigati din micul tutorial de mai sus trebuie sa-i depuneti in contul vostru bancar la un atm sau la banca, nu ii dati pe rentcar si pe alte prostii, aveti destul timp pentru asta, strangeti-va banii pentru a urca in level sa intrati intr-o factiune, asa scoateti bani mai usor. Pentru a-i depune la banca intrati prin comanda /enter si scrieti /deposit suma | sau la atm prin comanda /atm deposit. Pentru a-i scoate aveti comenzile: pt banca /withdraw iar pt atm /atmwithdraw. Odata depusi, la fiecare payday veti primi o dobanda mai mare in functie de banii de pe contul bancar.


   Acum este: Dum Ian 20, 2019 12:55 pm