Bun venit pe FIFA-4-ALL!


-Inscrie-te in competitia de FIFA08
-Joaca jocurile pe forum si obtine mai multe posturi pe forum !
-Expuneti creatiile la Design Showcase !
-Participa la concursurile de design si competiitle din afara campionatului ![/color]
Pentru a putea vedea continutul forumului ai nevoie de un cont.Acesta nu necesita confirmare Email.
Pentru a crea un cont dati un click pe butonul "Inregistrare"

  [PD]Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  BeBeL
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 33
  Data nasterii : 18/09/1990
  Varsta : 28
  Localizare : Craiova

  [PD]Regulament

  Mesaj Scris de BeBeL la data de Lun Noi 26, 2012 11:26 am

  Regulament Intern Police Department

  In acest regulament voi posta si adauga toate regulile metodele care trebuie sa le stie si sa le aplice un membru Police Department.
  In cazul in care membrul nu va respecta regula sau metoda de a rezolva un wanted va primi facwarn sau va fi demis depinzand de gravitatea greseilii.Fiecare membru PD trebuie sa reciteasca acest regulament 1 data pe saptamana in cazul in care vor aprea modificari.

  Inafara de acest regulament orice membru PD trebuie sa stie obligatoriu regulamentul serverului.

  Regulile Police Department:
  1.Sa ascultati intotdeauna de un rank mai mare.
  2.Fara certuri pe /r sau pe /d.
  3.Sa fiti mereu on duty.
  4.Ofiterii corupti,care iau mita si fac alte lucruri pentru a ajuta suspectii duce instant la demiterea ofiterului fara drept de intoarcere a acestuia.
  5.NU aveti voie sa folositi job-uri ilegale(armsdealer,carjacker,drugsdealer).Folositi job-ul de detective !
  6.Nu cereti Rank.La Prima abatere aveti rank down la a 2 a demis.
  7.Umblati mereu in grupuri nu mergeti niciodata cate 1 membru.
  8.Nu Aveti Voie la /Curse /Eventuri /Misiuni Cand Este Wanted/Antrenamente/Sedinta.
  9.Cand dati clear la cineva spuneti pe /d motivul inainte sa dati clear.
  10.Nu Aveti Voie Cu Tankul Enforcerul Rancherul De FBI Sau Patrimonul de NG.Decat daca mergeti la vreun event lcs dar trebuie sa fti in uniforma de cop nu undercover pt a le lua si a merge la event.
  11.Mereu Faceti /fill la masini dupa ce terminati cu ele.
  12.Nu Aveti Voie Cu Masini modificate(numai daca mergeti la eventuri) mai ales cu nos(chiar daca este pentru event tot nu aveti voie cu nos).
  13.Nu Aveti Voie Sa Umblati Cu Cei Din Gang.
  14.Police Departament nu are voie sa foloseasca hidra din National Guard
  15.De pe locul pasagerului se trage numai la roti.De pe locul soferului NU SE TRAGE DE LOC acest lucru fiind considerat DB.Orice ofiter care va face DB va primi 2 facwarn sau va fi demis direct.
  16.Nu dati wanted aiurea
  17.Fara /Frisk /Take La War
  18.Nu Abuzati De /Frisk /Take Fiecare membru PD are dreptul la MAXIM 10 /frisk /take pe zi
  19.In jail se da /frisk si /take fara ticket dar nu abuzati. Adica cum vedeti pe cineva la jail mergeti si dati frisk take.Nu se face asa.Cand sunt mai multi oameni in jail atunci mergeti si confiscate lucrurile ilegale.
  20.Nu este voie /frisk /take in SPAWN-UL FACTIUNILOR SAU IN FATA LA MATERIALS /GET /DELIVER SAU LA DRUGS(de unde se iau drogurile)
  21.Nu Dati Wanted Nu Luati Carnetul La Cei De Level 1 2 3 doar ii atentionati
  22.Nu Luati Mai Mult De 500 gl din armory.Normal Luati 300 gl in cazuri majore( multi suspecti cu wanted mare 9 10 sau sunteti putini on) luati 500gl
  23.Wanted Pt DB DATI NUMAI DACA FACETI SS(screen shot) si il acordati numai daca un player va calca de 4 sau mai multe ori la rand sau parcheza pe voi trage de pe locul soferului.
  24.Cu masini civil aveti voie doar /Undercover(rank 3+).In Caz Ca vi sa disturs masina(nu ca ati distruso voi daca ati distruso voi suportati consecintele) si sunteti departe(prin lv sau undeva pe camp) de sectie si gasiti o masina civila aveti voie sa mergeti cu ea NUMAI dupa suspectul care il urmareati dupa care mergeti sectie si luati o masina de PD
  25.Cand sunteti undercover nu aveti voie sa va urcati intro masina de PD chiar daca sunteti in mijlocul pustiului o luati pe joss au luati o masina de civili.
  26.IN caz ca cineva va ataca cand sunteti undercover sau va omoara nu dati acelui player wanted pt cop atac respective cop kill dati wanted pt CIVIL ATAC SAU OMORARE CIVIL.
  27.DRAG se folosete numai daca sunteti 1 vs 1 adika 1 cop urmareste 1 suspect sau daca suspectul face sau ii se intampla un bug si cade prin harta atunci este voie drag.
  28. Somatia: se someaza un player ca sa opreasca o singura data nu de mai multe ori. (adica il somezi o data si nu a oprit ii dai wanted 2 , nu il somezi mereu sa ii dai wanted in continuu pana il prinzi)
  29.Daca Un Suspect Are Wanted Cu Drept De Predare(4 sau mai mic) il somatic /m Stop Predate o singura data in cazul in care nu se opreste ii dati inca 2 wanted pt somatie.Nu soferul Someaza ci Colegul De Langa Sofer Someaza SI IN caz ca nu opreste tot colegul da somatia, soferul conducand intruna langa suspect pt ca acesta sa vada somatia.
  30.NU Abuzati De /m. /m Se Foloseste Decat La Somatii.Daca Cumva Il Folositi In Alte scopuri(mai ales daca aveti mute) luati facwarn si la a 2 a abatere sunteti demisi din direct.
  31. /rb Se foloseste numai daca suspectul are masina puternica(gen infernus bulet turismo etc) si merge pe drum drept(gen auto lv auto sf) nu ca merge prin ls si tu pui /rb.daca un suspect intra in spray/tuning nu puneti /rb. sau daca da /q te duci spawn si pui /rb nu se pune rb decat cum este mentionat mai sus./rb se pune numai de jos nu aveti voie sa dati /rb din masina.
  32./tazer se foloseste numai daca suspectul fuge in cercuri sau daca copul este depasit numeric(2 suspecti vs 1 cop).Sau daca un suspect inoata departe de mal si nu aveti de unde trage in el fiind necesar ca un coleg sa vina cu o barca.33.Daca Un trucker va roaga sa deschideti poarta la LSPD si sunteti pe aproape sau in sectie mergeti sa ii deschideti poarta ca sa avem prods la biz.
  34.In Caz ca un suspect da /q sau provoaca crash dati wanted 10 daca avea wanted 3 sau mai mare.Imediat ce a dat /q sau a provocat crash faceti ss(sa ii apara si masina pe mapa cand a dat /q sau crash sau daca il atacati si era afk faceti ss can sta afk si can arata ca a dat /q respectiv a provocat crash)
  35.NU Aveti Voie Sa Somati Sau Sa Luati Carnete Cand Sunteti Undercover.Carnetul Il Luati Doar Daca Somati Pe Cel Cu Nos Si Aveti Ss Cand Suspectul Conduce Masian Cu Nos.Numai Odata Il Somati Daca Nu Lati Prins Nu Ii Mai Luati Carnetu
  36. /move se da DOAR PE ID deci un exeplmu ar fi /move 15 nu dati NICIODATA /move pe nume(o sal bage pe id 0).
  37.Cand un suspect are drept de predare si se preda sau lati somat pe /m Stop Preadate si sa predat il bagati in masina si dati cuff si apoi ZICETI PE /R /D ca se preda si ca are cuff ca sa nu il atace colegii.
  38.Inainte sa dati /accept la lawyers intrebati pe /d daca colegii sunt deacord sa dati accept daca nu sunt nu dati.
  39.Daca vreti sa va lasati afk ca mergeti sa mancati sau mai stiu eu ce puteti sa va lasati afk DAR NU IN MIJLOCULU ARMORY-ULUI unde facem noi duele.Poate ca are cineva teste de dat sau ne antrenam si nu putem daca unu sta afk in mijloc.
  40.Odata ce un suspect are toate rotile sparte sau are sparte indeajuns incat sa nu poate controla vehiculul(exp la nrg de spargi doar roata de pe spate) nu mai trageti ca e posibil sa trageti in masina si sa faceti DB deci daca o bubuiti facwarn.
  41.Imediat ce ati intrat in PD aveti timp o saptamana sa faceti skilll 5 la detectiv pt ca e foarte important sa aveti skill 5 pentru ca puteti da find de fiecare data.
  42.Daca va omoara un hitman si nu iati vazut numele nu ii dati wanted.Ca sa dati wanted unui hitman trebuie obligatoriu ca voi sai fi vazut numele nu sa intrebati pe altcineva.Faceti SS cand va ataca/omoara. un hitman sa aveti dovada in caz de post.
  43.Cand vedeti pe careva cu nos si sunteti undercover nu va duceti ca hienele la o casa de langa dati undercover 0 si ii luati permisu.ori ziceti pe /r ca are nos ori va duceti la sectie si luati undercover 0 si masina de PD.tin sa mentionez ca nu puteti lua caretul la player ne somat pe /m
  44.Cum Se Foloseste /arrest. Formula: /arrest pret timp(in minute) cautiune(0 1) pret cautiune.
  Pret=Banii Care Ii Ia Pentru Comiterea Unei Crime SI Se Calculeaza Astfel 4000$ x Wanted( exemplu pentru wanted 3 =4000$ x 3 = 12000$).
  Timp:Timpul Care Va Sta La Jail Se Calculeaza Astfel 5minute x wanted(exemplu pentru wanted 2 5minute x 2)
  Cautiune:Mereu Puneti 0 Pentru A Nu Avea Drept Pentru Ca Exista /lawyers Si Se Stabileste pe /d Daca Are Drept Sau Nu.
  Pretul Cautinuii: Dinou Puneti 0 Pentru Ca Nu Are Drept La Cautiune.
  Dinou Mentionez Ca Wantedul CU Drept De Predare Este Intre 1 si 4
  44.Suspendarea Carnetului:Daca un player a incalcat vreo regula care necesita suspendarea carnetului politia este obligata sa il suspende dar nu oriunde si oricand.daca un player sa zicem ca a avut nos(sau a facut altceva pentru a merita suspendarea) ofiterul trebuie sa aiba dovezi sa il someze si sa il prinda sau daca are deja wanted doar sa il prinda.Carnetul se suspenda NUMAI DACA PLAYERUL A OPRIT LA SOMATIE SAU ESTE IN JAIL.Daca playerul a scpat din jail sau de wanted ramane cu carnetul.
  45.Returnarea carnetului:Daca un player va cere licenta de condus SUNTETI OBLIGATI sa intrebati pe /r si sa va uitati pe /forum daca a exipirat termenul de suspendare.Daca a expirat sunteti obligati sa ii dati carnetul chiar daca nu lati luat voi.In caz contrar cel care nu va da licenta sau o va da inainte de termen va primi facwarn+rank down.
  46.Cand sunteti undercover si va ataca cineva puteti da /badge si ii puteti da wanted 4 pentru cop atac respectiv cop kill.
  47.Daca sunteti undercover si un suspect are drept wanted cu drept de predare si va zice ca se preda sunteti obligati sa il aduceti la sectie si sa ii dati arrest.


   Acum este: Dum Ian 20, 2019 2:05 pm